Пропускане към основното съдържание

Момиченцето, което в училище наричаха „грозница“ – днес лицето й е на всички корици. Вижте я:

Момиченцето, което в училище наричаха „грозница“ – днес лицето й е на всички корици. Вижте я:
By IndexInfo

Всички знаем приказката за грозното патенце . Историята на днешната ни героиня звучи точно така.

Родена е на 6 януари 1986 г. в малко село в Башкир. Скоро след раждането си, в търсене на по-добър живот, семейството се премества в минното градче Еманжелинск.

Ирина Шейк

Опитвайки се да нахрани семейството си – него, жена и две дъщери, баща й работи от сутрин до вечер в мината. Това се отразило на здравето на мъжа и когато най-малката му дъщеря е на 14 години, той умира от сериозно заболяване. Започват наистина трудни времена.

Ирина Шейк семейство

малката Ирина Шейк

Детството на момичетата никак не е сладко. Поради „необичайния“ им вид, връстниците им често им се подиграват, особено на по-малката Ирина. Едва в края на юношеството тя най-накрая разбира, че високият й ръст и необикновените черти на лицето са голям подарък от съдбата.

Ирина Шейк като дете

Сигурно вече сте се досетили за кого говорим – за супермодела Ирина Шейк .

Ирина Шейк

В училище Ирина често е тормозена. Ярката й външност е причината за обидни прякори като: „върлина“, „кула“ и други подобни. Детето често се връща у дома със сълзи на очи. Нито спорове, нито убеждения, нито разказът за грозното патенце помогнали. Момичето намирало утеха само в свиренето на пиано.

Ирина смята и това, че е левичарка, за недостатък дълго време. Не без помощта на учителите, които постоянно правят забележки за това. 

Момчетата или не обръщат внимание на Ира, или я избрат за обект на присмех. Тя постоянно трябва да доказва, че не е по-лоша от другите. Справя се добре в училище и дори не си помисля, че животът й скоро ще се промени драстично.

супер модел

След училище Ирина най-сетне въздъхва облекчено. Веднага се мести в Челябинск, където вече живее по-голямата й сестра Татяна. По нейния пример бъдещата знаменитост влиза в колеж по икономика и в същото време работи в модно студио. Вече са успели да оценят красотата й.

Чувствайки се уверена, тя се явява на местен конкурс за красота. И … печели! Дълго време Ирина не вярва, че е спечелила короната.

красивата Ирина Шейк

След това Шейк се явява на конкурс за красота в Москва. Изненадващо за всички, непознатото момиче от провинцията лесно оставя съперниците зад гърба си! Гия Джикидзе, която по това време вече „промотира“ повече от един руски модел, веднага забелязва момичето.

Само след няколко седмици Ирина вече работи на престижните подиуми на Европа. И ето че се случва още веднъж! В моделските среди се подиграват със стила на Шейк, липсата на познания по чужди езици, липсата на впечатляващо портфолио.

Ирина Шейк модел

Ирина, стиснала зъби, е решена да следва мечтата си. И скоро тези, които преди това са я осъждали, започват да й завиждат.

Днес Ирина е един от най-популярните и високо платени модели в света.

Ирина Шейк с Роналдо

Ирина не афишира личния си живот. Всеки знае за нейната връзка с футболиста Кристиано Роналдо. Нещата с него не се получават, но красавицата има късмет в любовта с актьора Брадли Купър. През 2016 г. двойката вдига великолепна сватба, а през 2017 г. се ражда дъщеря им.

Ирина шейк и Брадли Купър

Богатите и известните не се раждат такива, това доказва Ирина Шейк. Но историята й е една на един милион. 



February 15, 2019 at 10:45AM
via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2U3yjHn

Коментари

Популярни публикации от този блог

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки): By IndexInfo Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни. Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид . Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим. Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ. Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид. „Никога не съм изграждала самоч

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците