Може ли да обичаш някого, без да си го виждал на живо?

събота, 31 март 2018 г.

Може ли да обичаш някого, без да си го виждал на живо?


Принципно никога не съм била против запознанствата в нета. 

 

Преди  година се запознах с мъж във фейса. Първо тръгна просто ей така – човек, с когото да си приказвам когато ми е скучно.

 

За първи път открих човек, с когото имам да си кажа толкова много и никога, ама абсолютно никога да не ми става скучно.

 

Отначало не го възприемах на сериозно, но нямаше как да не забележа, че е умен и с чувство за хумор, като моето.

 

След време и двамата започнахме да се привързваме един към друг колкото и странно да звучи, защото комуникирахме само чрез Скайпа или фейса.

 

Той стана единственият или може би един от малкото хората, които ме познават истински и все още ме харесват. Аз станах същото за него. Имало е дни, в които съм брояла часовете, докато не си разменя няколко изречения с него.

 

Двамата знаехме всичко един за друг, каквото и да ни се беше случило през деня чакахме да чуем мнението или успокоението на другия.

 

Ако някой някога ми беше казал, че някога ще заобичам така човек и по този начин сигурно щях да му се изсмея, защото бях скептична.

 

А сега пречката - той живее от много време със семейството си в Германия, а аз съм тук. Той няма близки тук и съответно не се връща, животът му е там.

 

Неколкократно ми е предлагал да ми вземе самолетен билет, но така и не събрах смелост да отида да го видя. След близо 1 година приказки и може би най-хубавите ми взаимоотношения с мъж, аз вече не можех без него и той без мен.

 

Но един не толкова прекрасен ден той реши да сложи края и беше прав, докъде щяхме да стигнем? Да, когато човек иска, намира начин. Но на мен животът ми е тук, а на него целият бизнес -  там.

 

Сега всеки ден се чудя, да се боря ли или не?

 

Има ли смисъл или не?

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *