Какво мислят мъжете за тройките? Питахме произволни представители на мъжкия пол


Мъжете, както жените, имат уникално и специфично отношение към секса.

Може да си мислите, че често фантазиите им са свързани с много жени и различни пози, но грешите.

Има мъже, които за нищо на света не биха заменили любовта на един човек до себе си и сексът с него им е повече от достатъчен.


1. Вероятно

„Никога не съм правил, но със сигурност бих. Това е нещо като Свещения Граал за мен да правя секс с две жени по едно и също време. Но двама мъже и една жена? Ще трябва доста и дълго да помисля за това.“, Петър.

2. Жена ми е съгласна

„Питаш ме в интересен момент, защото жена ми и аз точно говорихме да го направим за първи път. Веднъж съм го правил в университета, а тя е пробвала няколко пъти, затова и двамата сме отворени към такова нещо. За мен, по-добре е да имам отворена връзка – такава, в която тя прави секс с някой, когато аз не съм там. За тройката, тя харесва и жени, затова иска да сме двамата и още някоя. Сега само трябва да я намерим“, Иван.

3. Бих опитал

„На теория определено бих искал да правя тройка с две жени или мъж и жена. Ще опитам едното от двете, но предпочитам две жени. Гледал съм много порно с двама мъже и жена и не ми изглежда лудост.“, Дейвид.

4. Няма да издържа дълго

„Много съм щастлив, когато имам възможност да правя секс с един човек. Не съм сигурен дали бих приел още един в това. Не знам и колко дълго ще издържа, защото ще ме притеснява много.“, Ивайло.

5. Притеснява ме какво ще стане след това

„Никога не съм обмислял да правя тройка. Ако приятелка ми, с която съм от много години вече, искаше да правим тройка и го бяхме обсъдили, вероятно щях да съм отворен за това. Ако трябва да съм честен, наистина ми харесва сексът само с нея и ако тя повдигне въпроса за тройка, вероятно ще се притесня за това дали я задоволявам достатъчно. Мисля си „Какво ако го направя и другият мъж е по-добър от мен? Какво ще правим после?“, Георги.Коментари

Популярни публикации от този блог

7 признака на емоционалната изневяра