Какво мислят мъжете за тройките? Питахме произволни представители на мъжкия пол

събота, 29 април 2017 г.

Какво мислят мъжете за тройките? Питахме произволни представители на мъжкия полМъжете, както жените, имат уникално и специфично отношение към секса.

Може да си мислите, че често фантазиите им са свързани с много жени и различни пози, но грешите.

Има мъже, които за нищо на света не биха заменили любовта на един човек до себе си и сексът с него им е повече от достатъчен.


1. Вероятно

„Никога не съм правил, но със сигурност бих. Това е нещо като Свещения Граал за мен да правя секс с две жени по едно и също време. Но двама мъже и една жена? Ще трябва доста и дълго да помисля за това.“, Петър.

2. Жена ми е съгласна

„Питаш ме в интересен момент, защото жена ми и аз точно говорихме да го направим за първи път. Веднъж съм го правил в университета, а тя е пробвала няколко пъти, затова и двамата сме отворени към такова нещо. За мен, по-добре е да имам отворена връзка – такава, в която тя прави секс с някой, когато аз не съм там. За тройката, тя харесва и жени, затова иска да сме двамата и още някоя. Сега само трябва да я намерим“, Иван.

3. Бих опитал

„На теория определено бих искал да правя тройка с две жени или мъж и жена. Ще опитам едното от двете, но предпочитам две жени. Гледал съм много порно с двама мъже и жена и не ми изглежда лудост.“, Дейвид.

4. Няма да издържа дълго

„Много съм щастлив, когато имам възможност да правя секс с един човек. Не съм сигурен дали бих приел още един в това. Не знам и колко дълго ще издържа, защото ще ме притеснява много.“, Ивайло.

5. Притеснява ме какво ще стане след това

„Никога не съм обмислял да правя тройка. Ако приятелка ми, с която съм от много години вече, искаше да правим тройка и го бяхме обсъдили, вероятно щях да съм отворен за това. Ако трябва да съм честен, наистина ми харесва сексът само с нея и ако тя повдигне въпроса за тройка, вероятно ще се притесня за това дали я задоволявам достатъчно. Мисля си „Какво ако го направя и другият мъж е по-добър от мен? Какво ще правим после?“, Георги.0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *