Пропускане към основното съдържание

Ето как Кейт се намъкна под кожата на Кралицата с помощта само на една рокля (Снимки):

Ето как Кейт се намъкна под кожата на Кралицата с помощта само на една рокля (Снимки):
By IndexInfo

Любимата ни звезда напоследък безспорно е херцогинята на Кеймбридж , Катрин. Не само заради обществените си прояви, но и заради безупречния стил, който не пропуска да демонстрира на всяко събитие.

Видяхме я в палто с пелерина на Mulberry, дълга рокля от шифон на Gucci, блестящ аутфит от Missoni. Определено съпругата на принц Уилям много внимателно подбира всеки един детайл от тоалета си.

Стилистите на Кейт прекрасно знаят, как трябва да изглежда Катрин, когато се появява пред обществеността.

Кейт Мидълтън синьо палто

Кейт Мидълтън

Именно затова не приемат на сляпо предложенията на модните марки. 

На приема в Бъкингамския дворец в чест на 50-ата годишнина от обявяването на Чарлз за принц на Уелс Мидълтън херцогинята се появи в шифонова рокля в бледоментов цвят с яка.

Кралицата Майка и Кейт

По-наблюдателните веднага забелязаха, че тоалетът й наподобява роклята на Beulah, с която херцогинята за първи път се появи през 2012 година в джамията в Куала Лумпур: същата тъкан, същия цвят, но по-малко класически детайли. Но както се оказа по-късно, тази марка нямаше нищо общо с новия аутфит на Кейт.

Кейт Мидълтън ментова рокля

Заваляха въпроси кой е дизайнерът на стилния тоалет. Както стана ясно малко по-късно, ментовата рокля не е творение на нито един световноизвестен моделиер.

Тоалетът е създаден от личния шивач на херцогинята.  

Кейт в ментовозелено

В общоприетия случай, когато херцогинята на Кеймбридж поиска тоалет само за себе си, тя се обръща към дизайнерите, които променят дрехата, съобразявайки се с вкусовете й и изискванията на протокола. Като тази рокля, например:

рокля в бяло и червено

Кейт мидълтън рокля в бяло и червено

Случаите, в които Кейт се появява пред публика в дреха, дело на неизвестен шивач, са много малко. Най-често авторите на облеклото й винаги могат да бъдат идентифицирани с почти стопроцентова точност.

ментовата рокля на Кейт

За пръв път, обаче, ситуацията е различна. Херцогинята не само отказа да рекламира някоя конкретна марка, но и умишлено скри човека, който стои зад безупречния й образ. Това успешно успя да отклони вниманието от тоалета ѝ и да го насочи към човека, в чиято чест е организиран приемът.

Тази постъпка в известен смисъл бе изстрел право в десятката: тя показа колко дълбоко почита по-възрастните си роднини и уважава правилата на йерархия в кралското семейство. В крайна сметка, някой ден тя ще бъде на върха на пирамидата на властта.

Кейт мидълтън семпло и стилно

Съществува и друга, по-очевидна причина, поради която херцогинята се е обърнала към услугите на обикновен шивач – така прави и самата кралица Елизабет II. Известно е, че нейният личен асистент Анджела Кели  работи върху всичките й тоалети. В много отношения именно тя е създала съвременния стил на кралицата – класически, вечен и култов. Със същите епитети може да бъде описан и стилът на херцогинята на Кеймбридж.

В бъдеще Кейт ще стане кралица-консорт и изобщо не е странно, че се стреми да подражава на Елизабет II. Модните експерти отбелязват, че в момента Мидълтън изглежда много по-стилно отпреди. Така че защо да не затвърди успеха си с помощта на таен личен шивач, който всеки път ще създава специално за нея истински ексклузивни тоалети.



March 20, 2019 at 03:43PM
via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2CKu8ts

Коментари

Популярни публикации от този блог

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки): By IndexInfo Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни. Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид . Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим. Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ. Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид. „Никога не съм изграждала самоч

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците