Пропускане към основното съдържание

Ана съблазни банкер и подсказа на жените как да си хванат богат мъж (СНИМКИ)

Ана съблазни банкер и подсказа на жените как да си хванат богат мъж (СНИМКИ)
By IndexInfo

Искате ли да знаете как да съблазни милиардера и да бъдете приет във „висшето общество“? 32-годишната Ана Бей учи жените как да излизат с елитни мъже и твърди, че те предпочитат обикновени партньорки, съдейки по опита си.

Красавицата с швейцарски произход, която живее в Лондон, твърди, че богатите и заможни мъже биха се спрели на по-малко привлекателно момиче по няколко причини.

На първо място, те вероятно са уморени да се забавляват с модели и красавици и търсят някой, който „не е разглезен и повърхностен“.

Повечето богати мъже оценяват семейния произход на жената, както и образованието й и не търсят „филмова звезда“, убедена е Ана.

„Някои хора се интересуват от интелигентност, нежност, грижа, чар, надеждност и мъдрост“, обяснява Ана в своя блог.

Някои мъже са „несигурни“ и се притесняват, че момичетата могат да ги мамят, затова избират „по-малко привлекателни партньори, за да бъдат спокойни“, твърди още тя.

Ана, чиито собствени теории са помогнали да си намери гадже – банкер, казва, че ревнивите мъже искат жена, която не е твърде взискателна.

„Тези мъже контролират своята ревност и партньора си, като избират по-малко привлекателна жена, за която знаят, че няма да привлече вниманието на другите мъже“, казва тя.

От друга страна, по-малко привлекателното момиче им помага да блеснат във връзката.
„Егоцентричните мъже не искат да се конкурират с приятелката си. Тези, обожават вниманието, се опитват да запазят всички погледи, вперени в тях“, добавя тя.

Анна напуска родната си Швеция и се мести в Италия, където си намира богат любовник и усвоява неговия стил на живот. 

Самотна майка печели добри пари от екскорт услуги без секс благодарение на…

Тя успява да запази лукса и до днес, благодарение на мъжете, с които се среща и отказва да задоволи някой, който няма „дебел портфейл“.

„За да обичам някого, той трябва да ми осигури охолен начин на живот, това за мен е приоритет“, твърди Ана. 

Тя разкрива, че има и външни корекции – свалила е 15 кг, оперирала е носа си и си е инжектирала ботокс в бузите и брадичката.


 



February 15, 2019 at 03:05PM
via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2BP2Ph8

Коментари

Популярни публикации от този блог

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки): By IndexInfo Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни. Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид . Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим. Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ. Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид. „Никога не съм изграждала самоч

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците