Пропускане към основното съдържание

Всички се подиграваха на това момиче заради вида му, но сега много хора гледат завистливо към него

Всички се подиграваха на това момиче заради вида му, но сега много хора гледат завистливо към него
By IndexInfo

В продължение на няколко години младо момиче от швейцарския град Цюрих се труди упорито, за да събере 50 000 долара. И накрая успява.

Събира парите и веднага ги похарчва. За какво е пръснала толкова много пари ли? За нищо на света не бихте се досетили! 

Младата жена не си е купила нито апартамент, нито кола, а чисто нова външност! Да, точно така, 24-годишната Селин Сентино се е променила напълно. Ако погледнем снимките й преди и след операциите, все едно гледаме две различни момичета. 

Как е започнало всичко и защо младата жена, която е истинска звезда в социалната мрежа, е взела това решение? Днес ще ви разкажем за това. Историята е много интересна и поучителна. 

Грозното патенце Селин Сентино

Селин е родена в Швейцария – една много красива и цивилизована страна. Но като всяко едно дете, и тя тръгва на училище, а там животът й се превръща в истински ад. Заради външния си вид тя непрекъснато е обект на подигравки и тормоз от страна на съучениците си.

Селин не била голяма хубавица и децата не спирали да я обиждат с грозни епитети, които се отразявали много лошо на малкото момиченце.

„Непрекъснато ме биеха без причина. Заради ужасния ми стайлинг, защото нямах големи гърди или пък защото задникът ми беше твърде дебел“, спомня си Селин.

За нея училището се превърнало в кошмар и тя започнала да си намира всякакви причини, за да стои възможно най-далеч от него. Много често се преструвала на болна или пък си намирала други причини, за да си остане вкъщи. „Нямах никакъв шанс да им покажа, че съм добър човек. Виждаха в мен само „грозната Селин““, разказва тя.

Селин била голяма почитателка на сериала „Спасители на плажа“, в който участва и актрисата Памела Андерсън. Тийнейджърката мечтаела да има пищните гърди на звездата, за да може момчетата най-сетне да започнат да й обръщат внимание. Това я мотивирало да започне да събира пари за пластична операция.

Селин си поставила цел и започнала да работи здраво, за да осъществи мечтата си. Постъпила на работа във фризьорски салон и се подложила на огромни лишения, но стъпка по стъпка се приближавала към заветната цел. С много упорство и труд най-накрая тя събрала средствата, с които да промени живота си. 

От невзрачно момиче в секси хубавица

За четири години, започвайки от септември 2013 година, Селин се подложила на три операции за увеличаване на бюста, корекция на носа и бузите, устните и брадичката. Мнозина биха завидели на упорството и търпението на младата швейцарка.

Други момичета на нейното място просто биха се отказали, но не и Селин.

„Исках да бъда отново щастлива и затова промених външния си вид и всичко, което не харесвах в себе си.

Живеем във времена, в които можем да променим всичко, което не ни харесва и аз се възползвах от този шанс“, отбелязва тя. 

Днес нито един от враговете й не може да каже, че изглежда като момче, защото е плоска като дъска или пък да я нарече „дебел задник“.

Днес красавицата има над 80 000 последователи в Инстаграм, снимките й събират все повече и повече лайкове, а под тях валят хвалебствени коментари. 

Сентино признава, че сега се чувства красива и уверена в себе си. Не се нуждае от мъже, но всички господа я искат.

„Коментарите под снимките ми са различни. Някои хора казват, че изглеждам много добре, други – че всичко това е пластика. Но позитивните са много повече от негативните и мъжете направо си губят ума, когато ме видят“, споделя Селин. 

Обидите, които е получавала като малка, обаче все още не й дават покой.

 

„Ако днес срещна някой от тези, които ме обиждаха в училище, ще го игнорирам. Те не ми дадоха шанс да водя нормален живот, затова и не заслужават да общуват с мен сега“, казва още младата жена



February 25, 2019 at 02:02PM
via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2tARm09

Коментари

Популярни публикации от този блог

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки): By IndexInfo Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни. Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид . Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим. Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ. Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид. „Никога не съм изграждала самоч

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците