Пропускане към основното съдържание

Всичко, което арабските съпруги не казват

Всичко, което арабските съпруги не казват
By IndexInfo

Всичко, което арабските съпруги не казват

Винаги сме се забавлявали на красивите приказки за жената, която отива в Дубай, омъжва се за принца и изведнъж от последна дупка на село, става първа писта в арабския свят. Возят я на скъпи коли, харчи милиони долара и никой не и търси сметка. Разбира се, можеш да откриеш доста такива мечтателки, които обичат само и единствено със своя портфейл (обикновено празен), но като цяло пропускат и големите подробности – много от тези прелести не живеят като принцеси, а са мачкани като касова бележка от магазина – разгъват се единствено, за да си оставиш дъвката, когато ги изхвърляш. И понеже нито една няма да си признае, ние ще ти разкажем какво обикновено правят гърлите, които мечтаят за охолство – същото им се изкарва през задника, понякога се и вкарва, но нека не избързваме с цялата история.

1. Срокът на изчакване

За разлика от западния свят, където смъртната присъда с четири букви – брак, се издава със скоростта на светлината, в Саудитска Арабия е малко по-различно. Жената трябва да бъде сигурна, че ще чака минимум година и ще бъде яздена като младо магаренце на къра. Една грешна стъпка назад и може да се окаже върната обратно на село при козите, запазвайки само ректалните болки и горчивия вкус на арабските нещо, евентуално и пясък в косата. Повярвайте, голяма част от жените се прибират само с Гучи-то или го продават в интернет, защото козите искат да ядат, а на къра няма значение с какво е облечена. Да не говорим, че въпросната прелест много често може да е добре прецакана. 

2. Визи

Може да пристанете на жената, но нямате ли виза, нямате никакво право да стоите там и да пълните инстаграм-а с най-различни кадри. Съпругът трябва да покани избраната или да избере да не я кани, всичко зависи от него и от решението му за месеците. С други думи, оплескат ли пейзажа, може и никога повече да не стъпят в Дубай дори за почивка. 

3. Съпругът може да има до четири жени

Условието е просто да може да ги издържа, което е напълно нормално, но ако една от четирите гърли е чужденка, тогава младоженецът трябва да предостави свидетелство, че другите жени имат някакви недъзи, заболели са или евентуално са стерилни. 

4. Разводи

Ако съпругата реши да се развежда, защото изневерите са нещо по-нормално и от следващата глътка въздух, няма шанс да се чака каквото и да било възмездие. Жената може да се разведе, но ще се надява на чудо, за да получи нормален съд – гарантирано е, че никой няма да се занимава с нея, а и повече няма да види децата. Опит за попечителство може да има едва след 10-годишна възраст. Във всички останали мигове. А родителите в Саудитска Арабия са много интересен казус. Свидетелството на жена е половин свидетелство, да си знаете просто. 

5. Отвличания

Ако съпругата се опита да избяга с детето, мъжът спокойно може да го отвлече. Конвецията от Хага за защита на човека и човешките права не важи и никога не е била приета, следователно няма наказания за отвличане и между другото, това е много добър и доходоносен бизнес в последно време. 

6. Буквално ще се живее в харема

Да не мислите, че голямата къща ще е на ваше разположение? Тц, шансовете някога да бъдете допуснати до мъжката зона са нулеви. Някои домове имат дори отделни входове и съответно новата съпруга ще прекарва времето си с останалите три, които ще вгорчат живота на 100% или ще се моли някога да ѝ е позволено да напусне дома, квартала,  града, страната и други. 

7. Красивият принц е мит

Доказателството, че млада жена ще си продаде задника на дърт козел е гарантирана. По закон, единственият шанс един мъж да сключи брак  с жена е само ако е на възраст между 40 и 65 години. Жената трябва да е на минимум 25 години и разликата между тях да е не повече от 15 години. Та това автоматично гарантира, че везир виснали топки ще е на линия дълго време. Впрочем, жените също имат право да се омъжват за чужденци, но освен факта, че никога няма да получите и стотинка от тях, най-вероятно няма да бъдете особено очаровани от идеята, че ще ви гледат като полезно изкопаемо. Мъжете също чакат за покана и туристическа виза, да не мислите, че е нещо по-различно. При жените мерките са почти същите, но се разглеждат доста по-строго в опит да се спре експлоатацията на жените. 

8. Банковата сметка е мит

Жената няма право да шофира автомобил  и също така да си отваря банкова сметка без излишното разрешение на мъжа, а такова рядко се получава, след като половината сребролюбки идват със светещи очи и осили от задника. Парите стоят при мъжа и това е всичко приятели. Може да избягате с каквото носите на гръб и нищо повече. 

9. Фръцкане

Искате да носите своите лъскави дрешки? Душички мили, облеклото на черната нинджа ви очаква. Всички жени се пременят в това и трябва да го носят над всички останали дрехи. Макар и според последни данни да се говори, че всичко това ще бъде редуцирано – черните нинджи са задължителни. 

10. Разговори с други мъже

… гарантират бой с камъни, бой с каквото може и като цяло – бой. Разговорите и прекарването с други мъже е лимитирано, особено ако не са членове на семейството. Това важи за ресторанти, университети и всякакви други подробности. Обикновено има секция за семейство и секция само за мъже. Всичко останало е забранено. 

Имайки предвид тези щастливи подробности, искаме да питаме онези прелести, които казват, че са много щастливи, защо пропускат тези подробности? Та напомняме, че парите няма да ги видите, но всички изброени подробности са точно там, няма да избягат от вас. Приятен ден, уважаеми мечтаещи принцеси и наследнички на Аладин.



February 9, 2019 at 10:40AM
via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2BP2GKC

Коментари

Популярни публикации от този блог

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки): By IndexInfo Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни. Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид . Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим. Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ. Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид. „Никога не съм изграждала самоч

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците