Пропускане към основното съдържание

15 причини да избягаш от бамбината

15 причини да избягаш от бамбината
By IndexInfo

15 причини да избягаш от бамбината

Винаги сме знаели, че жените имат нужда от много сериозно упътване за употреба на мъжа. Макар и единственото необходимо да е комбинация между мусака и дупене (пардон, нашият френски), дамите продължават да вярват, че света се крепи и оформя около вярата на Паулу Коелю и компания други мъдри главорези, които практически са видяли жена само в PornHub и макс в женската съблекалня, когато мама ги е водила да се преоблича – хубави времена, признаваме. На леля Пепа очите стигаха до пъпа! И понеже винаги се чудите къде сбъркахте и защо някой го няма да ви слуша глупостите, изброяваме адекватните причини. Ето всички потенциални възможности, с които да накарате средностатистическия мъж да го хване и да го сложи в съседката:

1. Постоянното сравняване между теб и бившия е направо идеална причина да разбереш, че не можеш да бъдеш като него. Очевидно допълнителните 10 санта причиняват дискомфорт, който не е изпитван до този момент. Пък и кой нормален човек би успял да се бори срещу призраци. 

2. Винаги има готово мнение относно мъжете. Изказва се в най-безгранични абсурди по повод мъжете, при това пред теб и ордата другарки слушат и гарантирано са подготвени да се хвърлят в дълбоката пропаст. 

3. Да изразява някакъв див интерес и точно след ден да спре да пише и да очаква, че пак ще пропишеш. Не, мадам, навсякъде сме равни и никой вече не се хвърля на абразурата за вас, жени много. Мъже, от друга страна, хмм… 

4. Онзи магически момент, когато приложи мълчанието като наказание. Ти се наслаждаваш на спокойствието, тя разбира стратегическата грешка и почва да ти обяснява какъв изрод си. 

5. Класическият момент, когато жената автоматично реши, че ѝ дължиш целия свят е и тънкият момент, когато започваш да пишеш на Петя с големите цици. Дано още работи на дюнерите, че винаги намазвахме двойно месо! 

6. Практически всяка жена, която продължава да разказва своя сексуален живот като клип от PornHub. Все едно някой да започне да ти обяснява как е тормозИл Бенц-а на магистралата и после колко мощно му тропат накладките. Е няма да го купиш! 

7. Намираш атрактивна, интелигентна и достатъчно умна жена, която на първо четене изглежда толкова нежна и специална. Разбира се, после те лепва на къс пас по всички комуникационни канали. Скоростта от 15 смс-а в секунда са повече от достатъчни.

8. Да говори на зрял мъж като на бебе или дори да използва същата дума като нарицателно. Булка, мъж с тегло от 100 килограма и брада като на пещерен човек, няма как да бъде „Бебеееее“! 

9. Всяка една, която казва, че трябва да бъде обгрижвана като принцеса, може да продължи да търси своя спонсор, още вчера заявихме, че сме бедни!

10. Когато вагината ѝ ухае на зоо парк или на рибен магазин. Няма шанс, муцка! 

11. Когато се опита да изневери на приятеля си с теб! 

12. Признаваме, че това е извадка от Reddit и не познаваме подобна прелест, но ето, за да знаете: „Не си бършеше задника много добре!“. 

13. Постоянното обвинение към теб в изневярва и на финала се оказва, че тя ще изневери, защото женската логика! 

14. Отворена анкета за приятели и познати, които да изберат името на децата, макар и да излизате само от една седмица. Важно е да се разберете за бъдещите планове. 

15. Буквалното интегриране в душата и тялото ти, както и дебнене пред дома ти, защото мисли, че я лъжеш, че не си вкъщи. 



February 8, 2019 at 06:10PM
via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2U4yBxQ

Коментари

Популярни публикации от този блог

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки): By IndexInfo Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни. Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид . Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим. Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ. Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид. „Никога не съм изграждала самоч

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците