Пропускане към основното съдържание

7 признака на емоционалната изневяра


Изневярата не е само плътска, фактическа, физическа. Тя може да има и едно по-страшно измерение – психическото и емоционално желание, мисъл за друг мъж.
Дори да не става дума за конкретен мъж, само мисълта, че не желаете повече настоящия си партньор и мечтаете за нещо по-добро е сигнал, че вече му изневерявате.
Кои са най-явните и недотам видни признаци на емоционалната изневяра?
1. Непрекъснато се оплаквате от партньора си на другите.
Нормално е в известна степен. Всеки се оплаква от всичко и всеки в определени ситуации. Но когато го правите непрекъснато, дори пред приятели, които не са ви толкова близки е знак, че нещо с чувствата ви сериозно се е увредило.
2. Мислите за другия човек или просто за друг човек (несъществуващ), когато партньорът ви е до вас.
Слушате какво ви говори, позволявате му да ви докосва, но мисълта ви е някъде другаде. Просто си мислите как не заслужавате това, как имате нужда от истинска любов, която да ви кара да се смеете, а не да гледате в една точка, докато той или тя просто ви говори.
3. Започвате да криете разни неща, да пазите тайни.
Партньорът ви трябва да е и най-добрият ви приятел. От него не трябва да имате тайни, освен ако не са дреболии, за които не си заслужава да споделяте.
Започнете ли да пазите тайни и да избягвате съзнателно факти от живота си, това е лош признак на емоционална изневяра, която вече сериозно назрява.




4. Сравнявате партньора си с нечий друг.
Поведението на вашия партньор всячески е започнало да ви дразни. Непрекъснато го сравнявате с гаджето или съпруга на своя приятелка, когото много одобрявате. Дори стигате дотам, че приписвате повече качества на чуждия мъж, отколкото той реално притежава. Просто толкова дълбоко сте изневерили на собствения си партньор, че не си давате сметка как обожествявате другия.

5. Мислите за друг мъж по време на секс.
По принцип фантазиите за друг партньор по време на секс се считат за напълно нормални. Но ако започнат да се случват постоянно са сигнал за нередност или пропукване във връзката.
6. Предпочитате да сте на друго място, а не вкъщи.
Не ви се прибира, намирате си причина да се видите с приятелки или да отидете някъде. Дори да не го правите, за да отидете при друг мъж, това си е чиста проба емоционална изневяра, защото притегателната сила, която ви е водела у дома при партньора ви досега е отслабнала.
7. Правите нещо, което би ви подразнило, ако партньорът ви го правеше.
Това е едно своеобразно опълчване на задължението, което имате към връзката си, но което не желаете да имате за в бъдеще. Душата ви крещи: „Тръгни си ти, остави ме, защото явно аз не съм достатъчно силна да го направя!“





Коментари

Популярни публикации от този блог

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана |

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана | By admin „Ако реша, че съм успял, това ще е краят“, сподели известният в цял свят български художник Николай Панайотов на откриването на изложбата си „Шастлив лабиринт“ в столичната галерия Нирвана. „Николай Панайотов никога не е доволен от себе си и това е тайната на успеха му – а след всеки следващ успех той отново решава, че може да постигне още и още“, поясни собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов. „Картина на Николай Панайотов няма как да се сбърка, той е разпознаваем творец“, каза на откриването Христина Бобокова, изкуствовед и куратор. Художникът, който издигна гора от изрисувани конуси в арт пространството на Нирвана, прочете емоционално слово, посветено на изгорялата катедрала Нотр Дам дьо Пари. Николай Панайотов, който дели живота си между Париж и българското село Стоките, сподели, че изпепеленият храм е едно от любимите му места във френската столица. Непоказвани досега живописни платна и рисунки на прочутия художни