7 начина да бъдете по-щастливи във връзка

вторник, 2 май 2017 г.

7 начина да бъдете по-щастливи във връзкаДа искаш да имаш партньор до себе си е нещо съвсем нормално. Проблемите обикновено идват тогава, когато го получиш.

Първоначалната еуфория рано или късно отминава, за да се замени от досада, еднообразие и понякога дори по-негативни чувства.

В тези моменти, преди да си помислите за раздяла, трябва да положите малко усилия.

Как да спасите връзката и да бъдете по-щастливи в нея, вижте тук.

1. Направете нещо специално заедно

Замислете се кога за последен път сте били на среща само двамата. Планирайте забавна и интригуваща вечер/нощ навън. Може да не е нещо извънредно, но все пак трябва да бъде забавно и приятно и за двама ви.

2. Оставете миналото в миналото

Без значение дали сте натрупали някакво недоволство или яд към партньора си, опитайте се да загърбите старите конфликти и недоразумения и минете напред. Помолете и половинката си да направи същото. Оставете лошите емоции зад себе си, за да вдъхнете надежда за бъдещето.

3. Признайте си един на друг своите малки мръсни тайни

Това може да бъде забавно, макар и малко страшно. Все пак това е начин да възвърнете доверието помежду си. Ако проведете един искрен разговор с партньора си, това може да предизвика чудеса в изглаждането на различията ви. Признавайте си всички тайни и/или грешки и поискайте същото в замяна от половинката.

4. Изключете телевизора/лаптопа

Понякога трябва да изключите всички технологични устройства, включително и телефона си, за да можете да върнете комуникацията с половинката си. Сгответе си заедно, вечеряйте на тишина, играйте настолни игри или просто си говорете, както е било в началото на връзката ви.

5. Правете си комплименти

Дори нещата в отношенията ви напоследък да са зле, това не означава, че трябва да мислите отрицателно и да се държите с негативизъм към партньора си. По-добре се опитайте да започнете да му правите по-често някакви малки комплименти и без повод. Той/тя веднага ще се почувства по-добре.

6. Гушкайте се по-често

Гушкането е много важен акт на интимност. В края на краищата, физическата привързаност е едно от най-важните неща в една връзка. Една бърза прегръдка може да бъде изключително решаваща за подобряване на отношенията ви.

7. Спрете да приемате чужди съвети за връзката си

Когато връзката ви стане малко по-камениста, нормално е близките и приятелите ви да започнат да ви дават съвети какво да правите. Но понякога техните становища могат да ви навредят повече, отколкото да ви помогнат. Може техните съвети да не са отговор на вашите проблеми и само да изровят още по-дълбока пропаст между вас двамата. Ако искате да възстановите добрите си отношения, заложете на по-добра комуникация.0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *