Пропускане към основното съдържание

7 начина да бъдете по-щастливи във връзка


Да искаш да имаш партньор до себе си е нещо съвсем нормално. Проблемите обикновено идват тогава, когато го получиш.

Първоначалната еуфория рано или късно отминава, за да се замени от досада, еднообразие и понякога дори по-негативни чувства.

В тези моменти, преди да си помислите за раздяла, трябва да положите малко усилия.

Как да спасите връзката и да бъдете по-щастливи в нея, вижте тук.

1. Направете нещо специално заедно

Замислете се кога за последен път сте били на среща само двамата. Планирайте забавна и интригуваща вечер/нощ навън. Може да не е нещо извънредно, но все пак трябва да бъде забавно и приятно и за двама ви.

2. Оставете миналото в миналото

Без значение дали сте натрупали някакво недоволство или яд към партньора си, опитайте се да загърбите старите конфликти и недоразумения и минете напред. Помолете и половинката си да направи същото. Оставете лошите емоции зад себе си, за да вдъхнете надежда за бъдещето.

3. Признайте си един на друг своите малки мръсни тайни

Това може да бъде забавно, макар и малко страшно. Все пак това е начин да възвърнете доверието помежду си. Ако проведете един искрен разговор с партньора си, това може да предизвика чудеса в изглаждането на различията ви. Признавайте си всички тайни и/или грешки и поискайте същото в замяна от половинката.

4. Изключете телевизора/лаптопа

Понякога трябва да изключите всички технологични устройства, включително и телефона си, за да можете да върнете комуникацията с половинката си. Сгответе си заедно, вечеряйте на тишина, играйте настолни игри или просто си говорете, както е било в началото на връзката ви.

5. Правете си комплименти

Дори нещата в отношенията ви напоследък да са зле, това не означава, че трябва да мислите отрицателно и да се държите с негативизъм към партньора си. По-добре се опитайте да започнете да му правите по-често някакви малки комплименти и без повод. Той/тя веднага ще се почувства по-добре.

6. Гушкайте се по-често

Гушкането е много важен акт на интимност. В края на краищата, физическата привързаност е едно от най-важните неща в една връзка. Една бърза прегръдка може да бъде изключително решаваща за подобряване на отношенията ви.

7. Спрете да приемате чужди съвети за връзката си

Когато връзката ви стане малко по-камениста, нормално е близките и приятелите ви да започнат да ви дават съвети какво да правите. Но понякога техните становища могат да ви навредят повече, отколкото да ви помогнат. Може техните съвети да не са отговор на вашите проблеми и само да изровят още по-дълбока пропаст между вас двамата. Ако искате да възстановите добрите си отношения, заложете на по-добра комуникация.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците

Има ли смисъл в обръщането на левове в евро?

Има ли смисъл в обръщането на левовите влогове в евро? Застрашени ли са спестяванията ни при влизането на България в чакалнята на еврозоната през април, както е планирано?  „Ние сме в механизъм на валутен борд вече повече от 20 години и сега, когато взимаме решение да направим следващата стъпка – да преминем към еврото, имаме твърдото убеждение на управляващите, на гуверньора на БНБ, че отказването от националната валута и преминаването към еврото ще стане при този курс, който е приет и работи вече повече от 20 години в страната“, каза в предаването "Преди всички" по БНР кредитният консултант Тихомир Тошев. Той се позова и на опита на Литва и Естония, които са направили същия преход от фиксиран курс към евро, при запазване на курса от валутния борд. „Засега вероятността този курс да бъде променен, е минимална, но чисто технически я има“, поясни консултантът. „Технически може това да се случи – някоя от страните да поиска да влезем при друг курс, н

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана |

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана | By admin „Ако реша, че съм успял, това ще е краят“, сподели известният в цял свят български художник Николай Панайотов на откриването на изложбата си „Шастлив лабиринт“ в столичната галерия Нирвана. „Николай Панайотов никога не е доволен от себе си и това е тайната на успеха му – а след всеки следващ успех той отново решава, че може да постигне още и още“, поясни собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов. „Картина на Николай Панайотов няма как да се сбърка, той е разпознаваем творец“, каза на откриването Христина Бобокова, изкуствовед и куратор. Художникът, който издигна гора от изрисувани конуси в арт пространството на Нирвана, прочете емоционално слово, посветено на изгорялата катедрала Нотр Дам дьо Пари. Николай Панайотов, който дели живота си между Париж и българското село Стоките, сподели, че изпепеленият храм е едно от любимите му места във френската столица. Непоказвани досега живописни платна и рисунки на прочутия художни