6 знака, че трябва да се борите за нея

неделя, 28 май 2017 г.

6 знака, че трябва да се борите за нея


Какви са нейните предимства, заради които да не се откажете

Тя е умна

Казват, че зад всеки велик мъж стои една още по-велика жена и това е напълно вярно. Ако имате интелигентна жена до себе си, това ще ви помогне да развиете още повече и своя собствен интелект.

Тя е красива

Във вашите очи – това е най-важното. Няма значение дали любимата ви може да покрие критериите за красавица или не – ако вие я виждате по този начин, само това има значение.Тя е мила и грижовна

Добрите хора са мили хора. За жените е изключително важно да умеят да бъдат грижовни, макар че от мъжа се очаква същото, но в по-различни аспекти на връзката. Все пак на дамите е заложено да бъдат майки, което означава, че трябва да развиват своята грижовност.

Тя ви обича

Какво по-хубаво от това да имате споделена любов – това е истински дар от Вселената!Тя е готова да прави компромиси

Само по този начин вашите отношения могат да оцелеят – когато не само вие, но и половинката ви е склонна на компромиси. По този начин двамата заедно се изправяте пред общите проблеми и намирате най-точното решение.

Тя е силна, но женствена

Силната жена е равностоен партньор, от когото всеки представител на силния пол се нуждае. Тя обаче не желае да влиза в ролята на мъж, защото е женствена и харесва определената ѝ роля от съдбата. Всъщност силата и женствеността не са две противоположни качества, а и двете допълват образа на идеалната жена.

Тя е страстна

А живот, изпълнен със страст, си заслужава да се живее във всеки един момент. Ако я няма страстта, вашата връзка няма да бъде толкова завладяваща и магична, а жената до вас толкова специална.
0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *