Пропускане към основното съдържание

5 начина, по които марихуаната променя секса. Какво се случва, ако пушим трева преди интимни ласки?


Марихуаната е известна основно с ефектите, които има върху съзнанието на хората, но нещата далеч не приключват само и единствено с това.



Ако някога сте се замисляли, със сигурност растението може да промени и сексуалното преживяване.



Представяме ви топ 5 на нещата, които ще се случат.



1. Увеличава желанието



Изследване на Archives of Sexual Behavior показва как алкохолът и марихуаната влияят на двойките. Според тях, партньорите изпитват в пъти по-голямо желание за ласки след пушене. С други думи, преживяването им харесва толкова много, че искат още.



2. Прави оргазмите много по-дълготрайни и силни



Според източници, след марихуана, оргазмите удължават своето време и са значително по-силни, отколкото попринцип. Над 30 секунди може да достигне върховото удоволствие, независимо дали става въпрос за секс с партньор или самозадоволяване.



3. Марихуаната затруднява ерекцията



Въпреки заключението, че пушенето на марихуана помага за издръжливостта, не се изключва възможност да станем жертви на обратния ефект. Понякога първоначалната възбуда може да завърши с преждевременно свършване или загуба на ерекция.



4. Привличат ви хора, които обикновено не бихте погледнали



Някои участници в изследването на влиянето на марихуаната върху секса споделят, че след пушене партньорите им изглеждат много по-привлекателни. Според тях, тревата има дори по-лошо влияние в това отношение от алкохола.



5. Може да заспите преди секса



Специалисти твърдят, че прекаляването с марихуаната може да ви накара да се чувствате много сънливи и дори да ви се стори по-привлекателно да си легнете, отколкото да правите секс.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана |

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана | By admin „Ако реша, че съм успял, това ще е краят“, сподели известният в цял свят български художник Николай Панайотов на откриването на изложбата си „Шастлив лабиринт“ в столичната галерия Нирвана. „Николай Панайотов никога не е доволен от себе си и това е тайната на успеха му – а след всеки следващ успех той отново решава, че може да постигне още и още“, поясни собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов. „Картина на Николай Панайотов няма как да се сбърка, той е разпознаваем творец“, каза на откриването Христина Бобокова, изкуствовед и куратор. Художникът, който издигна гора от изрисувани конуси в арт пространството на Нирвана, прочете емоционално слово, посветено на изгорялата катедрала Нотр Дам дьо Пари. Николай Панайотов, който дели живота си между Париж и българското село Стоките, сподели, че изпепеленият храм е едно от любимите му места във френската столица. Непоказвани досега живописни платна и рисунки на прочутия художни