Пропускане към основното съдържание

4 начина да поддържате секса във връзка

Какво е нужно, за да има страст?

Забравете клишираната фраза „Сексът не е важен.” Да, не е най-решаващият фактор в една връзка, но определено заема една от челните позиции.

Тъй като в голяма степен е свързан с емоции, няма как да кажем, че не играе важна роля в отношенията ни с любимия.

В голяма част от случаите, когато „просто така” не сме в настроение или по-скоро сме настроени не добре към партньора, пръст има сексът.

Но какво и защо може да не върви при наличие на „перфектната връзка” - разбирателство, хармония и пр.?

1. Ежедневието

Ежедневието е главният виновник. Всеки ден се затрупваме с хиляди неща - срещаме интересни хора, учим, работим и какво ли не още в огромна доза. Това не са неприятни дейности, но влияят на отношенията между двама души, в частност на секса, особено ако връзката все още не е стабилна. Разбира се, няма как да не вършим нищо и да не се сблъскваме с разнообразни проблеми. Какво да предприемем? Не пренасяйте тези необходими и иначе приятни дейности във времето, което прекарвате с половинката си. Когато по време на секс мислите за утрешното интервю за работа или задачата за другата седмица, е съвсем естествено да не се получи. Накратко казано – разпределяйте времето си и не обърквайте ежедневното с личните специални моменти.



2. Не приемайте човека до вас за даденост

Това е най-прекият път към „омръзна ми”, а когато личността на някого ви е омръзнала, сексът няма нужда от коментар. Давайте индикации по всяко време, че цените половинката си и знайте, че не е вещ и не е ваша на всяка цена. Така тя ще се чувства щастлива и специалният момент ще бъде по-вълнуващ и за двама ви.

3. Стремете се към разбирателство

В една стабилна връзка се иска голяма доза разбирателство. В никакъв случай не налагайте своя „начин” и не позволявайте да ви бъде налаган такъв. Както отношенията, така и секса се нуждаят от хармония. Това е „дейност”, в която участниците са двама и когато един е пренебрегван, връзката се разклаща и след определено време са разпада.

4. Говорете

Ще си кажете, че на теория е различно. Да, така е. Ето какво трябва да направите, за да приложите тези съвети на практика. Разговаряйте! Не очаквайте любимият ви да има специфични умения. Той е човек като вас и за да разбере какво не е наред, трябва да го чуе.




Коментари

Популярни публикации от този блог

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана |

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана | By admin „Ако реша, че съм успял, това ще е краят“, сподели известният в цял свят български художник Николай Панайотов на откриването на изложбата си „Шастлив лабиринт“ в столичната галерия Нирвана. „Николай Панайотов никога не е доволен от себе си и това е тайната на успеха му – а след всеки следващ успех той отново решава, че може да постигне още и още“, поясни собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов. „Картина на Николай Панайотов няма как да се сбърка, той е разпознаваем творец“, каза на откриването Христина Бобокова, изкуствовед и куратор. Художникът, който издигна гора от изрисувани конуси в арт пространството на Нирвана, прочете емоционално слово, посветено на изгорялата катедрала Нотр Дам дьо Пари. Николай Панайотов, който дели живота си между Париж и българското село Стоките, сподели, че изпепеленият храм е едно от любимите му места във френската столица. Непоказвани досега живописни платна и рисунки на прочутия художни