4 начина да поддържате секса във връзка

четвъртък, 25 май 2017 г.

4 начина да поддържате секса във връзка


Какво е нужно, за да има страст?

Забравете клишираната фраза „Сексът не е важен.” Да, не е най-решаващият фактор в една връзка, но определено заема една от челните позиции.

Тъй като в голяма степен е свързан с емоции, няма как да кажем, че не играе важна роля в отношенията ни с любимия.

В голяма част от случаите, когато „просто така” не сме в настроение или по-скоро сме настроени не добре към партньора, пръст има сексът.

Но какво и защо може да не върви при наличие на „перфектната връзка” - разбирателство, хармония и пр.?

1. Ежедневието

Ежедневието е главният виновник. Всеки ден се затрупваме с хиляди неща - срещаме интересни хора, учим, работим и какво ли не още в огромна доза. Това не са неприятни дейности, но влияят на отношенията между двама души, в частност на секса, особено ако връзката все още не е стабилна. Разбира се, няма как да не вършим нищо и да не се сблъскваме с разнообразни проблеми. Какво да предприемем? Не пренасяйте тези необходими и иначе приятни дейности във времето, което прекарвате с половинката си. Когато по време на секс мислите за утрешното интервю за работа или задачата за другата седмица, е съвсем естествено да не се получи. Накратко казано – разпределяйте времето си и не обърквайте ежедневното с личните специални моменти.2. Не приемайте човека до вас за даденост

Това е най-прекият път към „омръзна ми”, а когато личността на някого ви е омръзнала, сексът няма нужда от коментар. Давайте индикации по всяко време, че цените половинката си и знайте, че не е вещ и не е ваша на всяка цена. Така тя ще се чувства щастлива и специалният момент ще бъде по-вълнуващ и за двама ви.

3. Стремете се към разбирателство

В една стабилна връзка се иска голяма доза разбирателство. В никакъв случай не налагайте своя „начин” и не позволявайте да ви бъде налаган такъв. Както отношенията, така и секса се нуждаят от хармония. Това е „дейност”, в която участниците са двама и когато един е пренебрегван, връзката се разклаща и след определено време са разпада.

4. Говорете

Ще си кажете, че на теория е различно. Да, така е. Ето какво трябва да направите, за да приложите тези съвети на практика. Разговаряйте! Не очаквайте любимият ви да има специфични умения. Той е човек като вас и за да разбере какво не е наред, трябва да го чуе.
0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *