Какво превърна жената в по-силният пол

понеделник, 3 април 2017 г.

Какво превърна жената в по-силният пол


феминизъм

Отдавна не е тайна, че средствата за масова информация са онази завладяваща сила, която има способността да контролира и променя животи.

Точно тази велика сила бива използвана целенасочено, за да ре-инженира жената, като такава. Първата стъпка към превръщането на жената в по-добрата версия на мъжа е феминизмът. Само за 40 години от пропагандирането му, жените загубиха връзка с естествените си инстинкти за любов и грижа. Това доведе семейството и предаваните в него ценности до разпад.

Хората не осъзнават, че феминизмът е масова индоктринация и въплътяването му като нов модел на поведение е лесно, защото трудно може да се определи кой и с какви мотиви го налага в обществото.

Скритата цел на феминизма е да унищожи семейството, което пречи на държавната политика да промива съзнанието на младите. Страничните ползи са изместването на мъжете в ролята на изхранващи семейството, което руши техния авторитет и води дестабилизация на семейната среда. В този случай максимата „разделяй и владей" важи с пълна сила.

Средствата за масова информация и комуникация убедиха жените, че мъжете не стават за нищо. Непрестанната пропаганда, че на мъжете не може да се има доверие, че жените са жертва на по-силния пол и, че трябва да са егоистични, ако искат да бъдат щастливи, че самоосъществяването лежи в основите само на реализирана успешна кариера, а не в това да си успешна съпруга и майка – което всъщност е в пъти по-трудно и по-велико постижение.

На жените-майки се втълпява, че са неоправдани, подтиснати и безполезни. Техният труд по отглеждане на децата се счита от държавата за досаден, неефективен и безполезен. Жената-майка рядко чувства удовлетворение в обществото, защото е насадено мнение, че тя „стои по цял ден у дома и нищо не прави".

Всяко женско списание бълва от феминистки статии, в които мъжете са цел и обект, сякаш жената е хищник, а мъжът -„жертва" на лова. Сексът отдавна не е символ на любовта, а повод за запознанство – макар имената да не са задължителни. По този начин малко по малко се убива идеята за брака и създаването на здраво семейство.

Дори в модерната детска анимация жената (момичето) е иззела мъжката роля да защитава семейството от „лошите". Отдавна феята не носи магическа пръчица, която разпръсква магически звезден прах, а държи меч, с който брани приятелите си от чудовища.

Нищо от това не е случайно, нито е „теория на конспирациите". Това е чисто и просто нов модел на модерно управление и промиване на човешките мозъци, с цел по-ефективно управление на масите.

Този нов модел може да бъде разрушен едва тогава, когато жената осъзнае, приеме и възвърне своят вътрешен инстинкт за продължение на рода и разбере, че по природа е жена-майка. Женствеността, нежността, грижата и любовта са нейните вродени таланти, които ѝ помагат в създаването на здраво семейство и отглеждането на деца. Дори действително една жена да е в пъти по-добрата версия на един мъж, на нея не ѝ е нужно да иззема неговите функции, за да се счете в обществото, че е реализирана и успешна. Благодарността, любовта и уважението, които тя ще получи в семейството, ще бъдат най-голямата отплата за усилията ѝ.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *