9 признака, че той не е преодолял бившата По какво можете да познаете, че човекът до вас е обвързан психически?

сряда, 26 април 2017 г.

9 признака, че той не е преодолял бившата По какво можете да познаете, че човекът до вас е обвързан психически?
Ако смятате, че гаджето ви може би не е забравил напълно бившата си, вероятно имате няколко причини за това.

Може би сте го хванали няколко пъти с неприятни неща в телефона. Може би се е случвало да обърка имената и да я спомене?

Може би все още си пази някакви нейни неща в дома си? Всичко това са знаци, че той не е превъзмогнал бившата си.

Кои са останалите? Прочетете сами.

1. Говорят си често

Не е честно да очаквате той да прекрати всякакви отношения с бившата си, защото просто не е добре като отношение. Но наистина е добре да има ясни граници, които не трябва да се прекрачват. Ако те си говорят всеки ден по телефона и споделя деня си на нея, а с вас мълчи – това е достатъчно красноречиво.

2. Постоянно е в нейния Facebook

Всички тайно следим определени хора и нещата, които си пускат в профилите във Facebook. Когато обаче виждате името му под всяка една нейна активност, било то снимка или статус, може би прекалява със следенето и се интересува твърде много от нея.

3. Постоянно говори лоши неща за нея

Абсолютно нормално е, ако от време на време мъжът каже нещо не особено приятно за бившата си, но когато това е постоянно и минава границите на възпитанието, може би има нещо гнило. Дали не прикрива чувства?

4. Състезава се с нея

Ако бившата му също е обвързана, а той постоянно се опитва да прави какво ли не, за да демонстрира колко е щастлив... замислете се. Твърде хубаво не е на хубаво.

5. Вие знаете повече за нея, отколкото трябва

Ако гаджето ви постоянно ви дава малко по малко информация за бившата си и в крайна сметка откриете, че знаете повече за нея, отколкото може би тя самата, това не е нормално.

6. Пази си неща от нея

Никой не казва, че трябва да изхвърлите всичко от бивши, но в крайна сметка не е добре да спи с тениска, на която е нейният лик или да носи гривна, каквато и тя има, подарена някога в знак на любов.

7. Той все още е близък с нейните роднини

Когато една връзка се задълбочи, нормално е да се запознаете с родителите на половинката. Не е добре, когато той още се чува с майка ѝ... просто за да види дали е добре и как се чувства.
0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *