Пропускане към основното съдържание

Най-удивителните факти за секса, които някога ще прочетете


Ще ви разкрием 30 факта за секса, които може би не сте чували никога преди.

1. Алигаторите имат ерекция почти постоянно.

2. Смята се, че Клеопатра е измислила вибраторът. Тя взимала насекоми и ги поставяла в куха сфера. Насекомите започвали да жужат бясно вътре и така предизвиквали вибрациите на сферата.

3. Делфините в река Амазонка са единственият животински вид, който прави носов секс.

4. Клиторът се простира на 9 см под кожата.

5. "Авокадо” е ацтекска дума за "тестис”. В културата на ацтеките, авокадото е било считано за стимулиращо сексуалността и било забранено за девиците.

6. Средностатистическата ерекция отделя толкова кръв, колкото е необходима, за да живеят три джербила (гризачи от семейство Мишкови).




7. Четирима папи са умрели по време на секс.

8. Опосумите имат пениси с две главички.

9. Женското кенгуруто има три вагини.

10. Около 100 милиона двойки по света правят секс всеки ден. Това означава, че около 65 000 двойки правят секс точно в момента. 

11. Мъжете онанират със скорост 43 км/ч.

12. Клиторите на женските хиени достигат до 17см дълбочина в тялото и служат както като родилен канал, така и като псевдо пенис.

13. Тайландците държат рекорд по брой жени, които са отрязали пенисите на съпрузите си.

14. Отново в Тайланд има най-много операции за смяна на пола, предимно на чужденци. Иранците пък са нацията, в която най-много хора са променили пола си.

15. Оргазмът на прасетата трае цели 30 минути (това вече сме ви го казвали, но си заслужава още един път).

16. Размерът на женските гърди се увеличава с 25%, когато е възбудена.

17. Ако родителите ви са изчакали още 5 секунди или са започнали 5 секунди по-късно, вие нямаше да съществувате.




18. Френските булдози не могат да се размножават естествено, защото са прекалено тежки. Всяко кученце от тази порода е създадено чрез изкуствено осеменяване.

19. Клиторът е сходен в анатомията и развитието си в мъжкия пенис. Единствената разлика е уретрата.

20. Във Флорида е нелегално да се прави секс в друга поза, освен мисионерската. Позволено е също така да се целуват гърдите на жената в тази позиция. Но само толкова, стига повече. 

21. Един вид австралийски гризач - antechinus - прави секс в продължение на 24 часа, след което повечето мъжки умират от изтощение. Клиторът при женските достига до 9см под кожата.

22. Тайната на грима е, че пресъздава точното изражение на женското лице по средата на оргазъм. Червените или тъмно розови червила наподобяват начина, по който устните се пълнят с кръв. Ружът - зачервената кожа. Очната линия и тъмните сенки правят, така че очите да изглеждат наполовина затворени и от там идва терминът "bedroom eyes”/ "сънени очи”.

23. Тапирите имат лакти в пенисите си.

24. От еволюционна гледна точка, жените са по-шумни в леглото, за да привличат други мъжки. Мъжете пък от друга страна се възбуждат повече, когато мислят, че жената е правила секс скоро.

25. Според проучване на Intel, 46% от американските жени биха отказали секса за две седмици, пред опцията да не ползват Интернет за същото количество време.




26. Когато банановите охлюви правят секс, понякога се заклещват. Тогава мъжкият и женската се редуват да гризат пениса докато се освободят.

27. Когато скакалецът онанира, той губи ⅓ от телесната си маса.

28. Пингвините имат оргазъм само веднъж годишно.

29. Американката Лиза Спаркс държи рекорд за това, че е спала с цели 919 мъже за 24 часа. Това са грубо по 38 мъже на час.

30. Мъжката богомолка има втори мозък в долната част на тялото си и продължава да прави секс докато женската го изяжда.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко By IndexInfo 33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun. Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса. Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа. Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата. Родителите и учениците

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син

51-годишна моделка заля мрежата със свои еротични СНИМКИ 18+ в памет на загиналия си син By IndexInfo 51-годишната италианска моделка Жаклин Беридо Писано набира популярност в мрежата със своя личен фотоблог. Красавицата изглежда зашеметяващо, въпреки възрастта й. „Аз съм на петдесет, баба съм и това ми харесва“, споделя съблазнителната жена. Горещите форми и елегантният стил на италианката й помогнаха да си спечели хиляди фенове по целия свят. Моделката решила да споделя с почитателите си свои еротични снимки в памет на сина си Стефан, който починал преди две години.  Въпреки всичко Писано не се спира пред нищо, като продължава да разпространява горещи снимки, показвайки твърдост въпреки ударите на съдбата. Италианката идва от бедно семейство от Сърбия, но е успяла да направи успешна кариера в Италия и да отгледа две деца.   September 25, 2018 at 12:49PM via Съседките – The Mainline https://ift.tt/2PZXVmb

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана |

Български поп сюрреализъм от Париж в Нирвана | By admin „Ако реша, че съм успял, това ще е краят“, сподели известният в цял свят български художник Николай Панайотов на откриването на изложбата си „Шастлив лабиринт“ в столичната галерия Нирвана. „Николай Панайотов никога не е доволен от себе си и това е тайната на успеха му – а след всеки следващ успех той отново решава, че може да постигне още и още“, поясни собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов. „Картина на Николай Панайотов няма как да се сбърка, той е разпознаваем творец“, каза на откриването Христина Бобокова, изкуствовед и куратор. Художникът, който издигна гора от изрисувани конуси в арт пространството на Нирвана, прочете емоционално слово, посветено на изгорялата катедрала Нотр Дам дьо Пари. Николай Панайотов, който дели живота си между Париж и българското село Стоките, сподели, че изпепеленият храм е едно от любимите му места във френската столица. Непоказвани досега живописни платна и рисунки на прочутия художни