Турски фолк изпълнител твърди, че е баща на Адел

сряда, 25 януари 2017 г.

Турски фолк изпълнител твърди, че е баща на Адел


Фолк изпълнител от турския курортен град Бодрум твърди, че е бащата на британската попзвезда Адел, съобщава Hurriyetdailynews.

Адел баща турски фолк изпълнителМехмет Асар, на 52 години, споделя, че е имал любовна връзка с майката на Адел Пени Адкинс, докато тя била на почивка в курорта през юли 1987 г., а бебето, родено през май 1988 г., е Адел, чийто баща е той.

Асар споделя, че се срещнал с майката, докато бил таксиметров шофьор и известно време поддържал контакт с нея. „Запознах се с Пени Адкинс, която ми каза, че работи като медицинска сестра. Ние се харесахме много и имахме афера в продължение на две седмици“, споделя Мехмет.

„Тя удължи ваканцията си и се завърна в Англия месец по-късно. След това тя на два пъти идваше в Бодрум и оставаше за по месец“, разказва още турският фолк изпълнител.

Асар твърди също, че определени черти у Адел приличат на негови, а интонацията в песните й „изглежда е генетична“.
Мъжът казва, че никога не се е женил, а единственото му желание е Адел да научи истината. Той е съгласен да си направи и ДНК-тест, за да докаже правотата на думите си.

„Ней-важното нещо, което искам хората да знаят, е, че нямам никакви очаквания. Живея в Бодрум и водя нормален начин на живот, просто искам дъщеря ми да знае истината“, казва Мехмет.


От 

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *